Polévka habanero
Seznam surovin
- vývar kuřecí 1 litr
 - kuřecí maso 4 kusy (paličky)
 - paprička chilli červená (podle chuti)
 - sýr Čedar 120 gramů
 - klobása chorizo 100 gramů
 - koriandr 1 svazek
 
Postup přípravy
1. V kuřecím vývaru uvařte paličky a podle chuti 1 - 2 chilli papričky. Čedar nastrouhejte nahrubo, chorizo nakrájejte na kolečka.
2. Nahřejte polévkové misky a do každé vložte čedar, chorizo, nakrájenou chilli papričku a kuřecí paličku. Zalijte horkým vývarem, posypte nasekaným čerstvým koriandrem a ihned podávejte.
Poznámka k receptu
Polévka s chilli zaručeně zahřeje. Není to ovšem nic pro slabé nátury. My jsme si troufli přidat jen čtvrtku habanera - a bylo to tak akorát. Pokud máte pravidelnější chilli trénink, klidně přidejte.
							
						
					




Načítám komentáře...