Dietní polévka s krůtím masem

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Rajčata spaříme vroucí vodou, oloupeme je, nakrájíme na kostky a vyteklou šťávu zachytíme. Krůtí prsa rozkrojíme na dva plátky, zprudka je opečeme z obou stran v pánvi na olivovém oleji a po prochladnutí je nakrájíme na kostky. Těstoviny vložíme do vroucí osolené vody a uvaříme je jen do poloměkka.

V hrnci přivedeme k varu vývar, přidáme maso, na plátky nakrájený řapíkatý celer, oloupanou a na kolečka nakrájenou cibuli, štávu z rajčat a předvařené testoviny a při střední teplotě vaříme, dokud nejsou těstoviny uvařené al dente (pevnější na skus).

Na závěr do polévky vmícháme hrášek a nakrájená rajčata a necháme přejít varem. Polévku podle chuti přisolíme, rozdělíme na talíře a podáváme.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...