Cibulová polévka s pečenými žampiony

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Oloupanou cibuli nakrájíme nahrubo, žampiony očistíme a také nakrájíme nahrubo a obojí zprudka opečeme na rozehřátém sádle tak, aby cibule i žampiony byly lehce připálené trochu tmavými okraji.

Pak přidáme prolisovaný česnek a bobkové listy, osolíme, opepříme, zalijeme vínem a vývarem a pozvolna vaříme asi 40 minut.

Na závěr polévku podle potřeby dochutíme a podáváme ji horkou, posypanou nakrájenou cibulovou natí. Nezbytným doplňkem je bageta nakrájená na plátky, které potřeme máslem a opečeme dozlatova ve vyhřáté troubě.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...