Vepřová krkovice se zelím

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Plátky masa rozklepejte, osolte a opepřete. Zelí nechte okapat, cibuli nakrájejte na kolečka a česnek na malé kousky. Doprostřed každého plátku masa dejte hromádku zelí, na jednu polovinu položte několik kousků česneku a na druhou polovinu několik koleček cibule. Každý plátek zarolujte a ovažte nití. Závitky dejte do pekáčku na rozpálené sádlo nebo olej a ze všech stran je opečte.

Potom je podlejte troškou vody, pekáček vložte do trouby vyhřáté na 200°C a upečte je při 180°C doměkka.

Během pečení maso přelévejte vypečenou šťávou a podle potřeby podlévejte vodou. Podávejte s bramborovým knedlíkem nebo bramboráčky.

Hodnocení: 4,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 4

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...