Telecí Stroganov

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Očištěné maso nakrájíme na tenké proužky, na másle prudce osmahneme ze všech stran a dáme stranou.

Cibuli a žampiony nakrájíme nadrobno a krátce osmahneme na másle v pánvi, zaprášíme moukou asi minutu mícháme, přilijeme vývar a necháme přejít varem. Do pánve přidáme hořčici, ochutíme lžící citronové šťávy, osolíme a opepříme. Asi 5 minut vaříme na mírném plameni.

Maso vrátíme do pánve, přidáme nakrájenou kyselou okurku a 3 minuty prohřejeme v omáčce. Podmícháme zakysanou smetanu, případně dosolíme. Podáváme s rýží nebo nočky.

Hodnocení: 4,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 4

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...