Marinovaný tuňák

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Tuňáka omyjeme a osušíme. Citrónovou šťávu smí cháme se solí, pepřem a 4 lžícemi oleje. Bobkové listy příčně přepůlíme. Tuňáka s bobkovými listy a marinádou vložíme do velkého mikrotenového sáčku, uzavřeme a přes noc necháme v chladničce rozležet. Dvě lžíce oleje a másla rozehřejeme v pánvi. Tuňáka vyjmeme z marinády, odstraníme bobkové listy. Na pánvi tuňáka opékáme velmi rychle asi 4 min. Podle chuti osolíme a opepříme. Tuňáka vyjmeme z pánve. Marinádu scedíme, přidáme do výpečku, rozmícháme a nalijeme na tuňáka. Ozdobíme dílky citronu. Podáváme s česnekovou bagetou a čerstvou zeleninou.

Hodnocení: 4,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 4

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...