Dušená ryba se zeleninou a rýží

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Rýži propláchneme studenou vodou a necháme odkapat. Nasypeme ji do hrnce s dostatečným množstvím vroucí osolené vody a uvaříme ji téměř doměkka.

Mezitím očistíme rybí filátka, osolíme je, opepříme a pokapeme šťávou z půlky citronu.

Uvařenou rýži slijeme, necháme odkapat a nasypeme ji do pekáčku lehce vytřeného olejem. Poklademe ji nakrájenou jarní cibulkou a rajčaty, přidáme rybí filátka a vše pokapeme rozpuštěným máslem. Pak přidáme tenké plátky nakrájené z druhé půlky citronu, pekáček přiklopíme, vložíme do trouby vyhřáté na 170 °C a pečeme asi 30 minut.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...