Cajunská ryba

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Rybu rozdělte na porce, osolte ji a opepřete. V misce promíchejte všechno koření a rybu jím bohatě posypte. V pánvi se silným dnem rozpalte olej a každý kousek ze všech stran opečte, měli byste dosáhnout charakteristické, načernalé krustičky. Rybu podávejte se salátem nebo bagetou, v Louisianě by vám naservírovali i rýži.

Poznámka k receptu

Cajunové jsou potomci akádských Kanaďanů, které Britové vyhnali na jih USA. Mají svéráznou kulturu, mluví francouzským dialektem a rádi připravují ryby a mořské plody. Vděčíme jim i za jedinečný mix koření, ve kterém najdete oregano, kajenský pepř, papriku, česnek a cibuli.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...