Boloňské hovězí krokety

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Maso jemně umelte, dobře vymíchejte s vajíčkem, vmíchejte polovinu šalvěje a tymiánu, petrželku, sůl, pepř, zahustěte strouhankou.

Z hmoty vytvarujte 12 kuliček velikosti golfového míčku. V kastrole nechte na oleji zesklovatět drobně nakrájenou cibuli, pak přidejte nasekaný česnek a kuličky, které ze všech stran
opečte, aby se maso zatáhlo.

Posypte paprikou, podlijte 500 ml horké vody, přidejte kostku bujonu, zbylé koření, rozmíchejte a zvolna duste 20 minut. Pak vmíchejte protlak, cukr, citronovou šťávu a společně ještě povařte do zahoustnutí.

Poznámka k receptu

Podávejte s těstovinami, rýží nebo vařenými fazolemi.

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 5

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...