Hovězí pečeně s petrželkovou omáčkou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Rozmixujte oloupaný stroužek česneku, nakrájenou cibulku a překrájenou, opranou petrželku s olejem, citronovou šťávou a se 3 lžícemi vody. Omáčku podle chuti osolte a opepřete (v chladu ji můžete uchovat až 3 dny).

Maso lehce naklepejte (tak jak je vcelku), osolte, opepřete, potřete olejem a nechte chvíli v chladu rozležet. Pak maso opečte na pánvi potřené olejem z obou stran, přendejte do pekáčku, podlijte malou naběračkou vody a pečte asi 45 minut ve vyhřáté troubě. Troubu vypněte a nechte ještě 10 minut stát. <

Pak maso nakrájejte na plátky a přelijte omáčkou.

Poznámka k receptu

Podávejte s vařenými či jinak upravenými bramborami.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...