Hovězí Esterhazy

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Tukový okraj masa několikrát nařízneme nožem, aby se maso nekroutilo, osolíme a opepříme. Nakrájenou cibuli osmahneme na části másla, přidáme nakrájenou zeleninu, 4 minuty podusíme, vyjmeme a dáme stranou.

Do pánve dáme zbytek másla, maso zaprášíme moukou, paprikou a smažíme asi 3 minuty z každé strany. Na maso narovnáme osmahnutou zeleninu přelijeme vývarem a zakysanou smetanou, necháme přejít varem a dusíme přikryté asi 50 minut.

Maso a zeleninu vyjmeme, omáčku ochutíme citronovou šťávou, vhodíme kapary, dosolíme a necháme přejít varem. Maso a zeleninu upravíme na talíř a přelijeme omáčkou.

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 5

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...