Maďarský guláš

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Omyté maso nakrájíme na přibližně stejně velké kostky.

Cibuli nakrájíme nahrubo a osmahneme na sádle, nebo oleji dosklovata. Do hrnce s cibulí přidáme nakrájené maso a osmažíme ze všech stran, přidáme nakrájenou pálivou papričku, lžíci sladké papriky, rozkrojená rajčata, osolíme a opepříme. Přelijeme vývarem a vaříme na slabém plameni maso doměkka (asi 20 minut).

Přidáme nakrájené brambory, kmín a vaříme dalších asi 15 minut, případně podlijeme vodou.

Poznámka k receptu

Před podáváním můžeme posypat nasekanou petrželkou.

Hodnocení: 4,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 4

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...