Kuře s jablkem a tymiánem

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Na pánvi s olejem osmahneme maso ze všech stran. Olej odstraníme, ponecháme pouze asi 2 lžíce, přidáme nakrájenou šalotku, čekanku a krátce osmahneme. Přidáme jeden šálek cideru, tymián, osolíme, opeříme a dusíme bez pokličky asi 20 minut. Maso občas obrátíme.

Jablka nakrájená na kolečka položíme na maso, pánev přikryjeme a dusíme ještě 3 - 5 minut. Maso a jablka vyjmeme a dáme stranou do tepla. Škrob rozmícháme v druhém šálku cideru a přilijeme do pánve. Za stálého míchání vaříme při vysoké teplotě až šťáva zhoustne.

Kuře a jablka upravíme na talíře a přelijeme šťávou.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...