Pikantní krůtí karbanátky

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Maso smíchejte s rozetřeným česnekem, solí, pepřem, sójovou omáčkou, chilli, lžičkou citronové kůry a 2 lžícemi nasekané zelené petrželky. Hmotu dobře promíchejte, přikápněte lžičku oleje a podle
potřeby přisypejte trochu strouhanky.

Ze směsi tvořte malé nebo velké karbanátky a osmažte je na rozpáleném oleji z obou stran dozlatova. Můžete je také potřít z obou stran olejem a ugrilovat.

Hrášek poduste na másle doměkka a ochuťte solí.

Karbanátky dejte na mísu, ozdobte zelenou natí, dílky citronu a obložte hráškem.

Poznámka k receptu

Podávejte s vařenými bramborami nebo jen s pečivem.

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 5

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...