Sendvič s husím masem, jablkem a ořechovou majonézou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Majonézu, hořčici, hrst petrželových lístků a ořechy vložte do nádoby vhodné na mixování a rozmixujte téměř dohladka. Ochutnejte a případně dosolte, opepřete nebo přidejte ještě trochu hořčice či petrželky.

2. Maso natrhejte na větší kusy, kuličky vína nakrájejte na plátky, z jablka odstraňte jádřinec a nakrájejte ho na tenké plátky. Krajíce chleba potřete ořechovou majonézou, na polovinu dejte plátky jablka, kousky masa a vína, ozdobte hladkolistou petrželí a přiklopte dalším krajícem.

Poznámka k receptu

Schovejte husu do sendviče, pár běžných surovin udělá ze zbytků perfektní večeři. Tajná ingredience se jmenuje ořechová majonéza.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...