Grilovaný hermelín v toastu se šunkou, brusinkami a rukolou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Dva plátky šunky přes sebe částečně přeložíme a přehneme tak, abychom měli pruh, kterým můžeme sýr obalit.

Alobal na středu potřeme olejem a umístíme na něj trojúhelník chleba. Na chléb posadíme sýr a ten znovu zakryjeme toastem. Lehce potřeme olejem, zabalíme do alobalu a grilujeme asi 8 minut z každé strany při střední teplotě.

Mezitím opláchneme rukolu a na zbylém oleji ji krátce opečeme. Jakmile zvadne, přimícháme med, ocet a podle chuti přisolíme.

Hotové hermelíny naaranžujeme na talíře, přidáme rukolu a doplníme brusinkovou omáčkou.

Hodnocení: 2,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 2

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...