Vejce Benedikt na toastu

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

V pánvi přepustíme máslo, sebereme pěnu a scedíme. Žloutky dáme do kastrůlku, osolíme, opepříme, přilejeme trochu vody nebo vývaru a rozšleháme do pěny. Poté nádobu vložíme do vodní lázně a šleháme do zhoustnutí. Vyjmeme z lázně a do vzniklé omáčky za stálého šlehání přidáváme přepuštěné máslo. Dochutíme citronovou šťávou a čerstvým estragonem. Podélně rozkrojené hamburgerové žemle potřeme máslem, přidáme plátek šunky a dáme zapéct pod gril. Pak na ně položíme zastřené vejce a přelejeme omáčkou.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...