Vaječná tlačenka II

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Sterilovanou zeleninu scedíme, nálev naředíme vodou (dohromady asi na 300 ml) a podle návodu z něj připravíme želatinu.

Zeleninu, okurky, šunku a vejce pokrájíme, smícháme s jogurtem, přelijeme vychlazeným želatinovým nálevem a důkladně promícháme.

Do formy na biskupský chlebíček (srnčí hřbety) vyložené alobalem vzniklé těsto nalijeme a necháme v chladu ztuhnout. Hotové krájíme na plátky, můžeme použít i na veku.

Poznámka k receptu

Všechna vajíčka nemusíme krájet, můžeme některá nechat vcelku a umístit do středu formy v linii za sebou.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...