Šunkový tunel

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Tvaroh prošleháme s lučinou, solí a pepřem. Do poloviny krému vmícháme na kostičky nakrájené okurky, kapii a najemno nakrájenou cibuli. Připravíme si dostatečně velkou fólii. Na její střed rozložíme plátky šunky tak, aby se mírně překrývaly a pokrytá plocha byla stejně velká jako dno formy. Čtyři plátky šunky si ponecháme stranou.

Bílý tvarohový krém promícháme s polovinou rozehřáté želatiny, potřeme jím připravenou šunku, navrch rozložíme 4 plátky sýru, opět potřeme krémem a zakryjeme 2 plátky šunky. Připravený plát i s fólií vložíme do formy a urovnáme ke krajům. Zbylé plátky šunky nastříkáme na středu pomocí cukrářského sáčku prošlehaným křenovým pomazánkovým máslem a stočíme je do rolek.

Do druhé poloviny krému se zeleninou všleháme zbylou rozehřátou želatinu. Část připraveného krému natřeme na plát ve formě, do středu vložíme rolky a zakryjeme zbylým krémem. Navrch položíme vedle sebe zbylé plátky sýru, vše překryjeme fólií, formu zatížíme a necháme v lednici 3 hodiny tuhnout.

Poznámka k receptu

Tunel nakrájejte na plátky, posypejte cibulovou natí a podávejte s ciabattou.

Hodnocení: 3,0/5

Hodnotilo: 2

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...