Sendvič Monte Christo

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Upečené maso nakrájejte na tenké plátky (nebo třeba oberte kosti z pečeného kuřete z předchozího dne). Všechny plátky toastového chleba potřete hořčicí. Na polovinu z nich dejte plátek sýra, maso a plátek šunky a přiklopte zbylými chleby. Můžete je pro jistotu zajistit ještě párátky, aby se při opékání nerozpadly.

2. V dostatečně velké misce rozšlehejte vejce s mlékem, směs osolte a ochuťte muškátovým oříškem. V pánvi rozpalte máslo nebo olej. Postupně chleby obalte ve vaječné směsi a opečte dozlatova. Ihned podávejte.

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 5

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...