Tresčí játra s červenou cibulí

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Tresčí játra vyndejte z konzervy, nechte okapat z oleje a nakrájejte na plátky. Cibuli očistěte a nakrájejte na kolečka.

Dvě větší brambory vložte do studené osolené vody a nechte vařit. Na pánvi rozehřejte máslo, přidejte cibuli a velmi pozvolna duste, dokud cibule nezměkne. Přidejte balsamikový ocet a cukr a ještě pět minut poduste. Poté odstavte z plotny.

Až budou brambory hotové, nakrájejte je na půl centimetrové plátky tak, aby se nerozpadly. V pávni rozehřejte olej ze semen dýně a v něm opečte brambory do zlatova. Nakonec je nechte okapat od oleje a servírujte s dušenou cibulí a játry z tresky. Brambory je také možno vložit na 15 minut do trouby.

Hodnocení: 1,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 1

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...