Sendvič s kuřecím masem a vejci

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Kuřecí řízky omyjte, osušte a lehce naklepejte. Osolte je, opepřete a posypte provensálským kořením.

Z alobalu odstříhněte plát, potřete ho olejem, naskládejte na něj plátky masa a uzavřete ze všech stran. Vložte do trouby vyhřáté na 200°C a maso upečte doměkka (asi 45 minut). Hlávkový salát omyjte a osušte. Rajčata a vejce nakrájejte na kolečka. Slaninu pokrájejte na plátky a nechte v kastrůlku krátce vyškvařit. Plátky toastového chleba nasucho opečte na pánvi nebo v topinkovači. Čtyři plátky poklaďte salátem, rajčaty, na plátky nakrájeným upečeným kuřecím masem, plátky opečené slaniny, kolečky vajec a nakonec dejte navrch po lžíci tatarské omáčky.

Každý toast přiklopte plátkem chleba a podávejte teplé.

Poznámka k receptu

Do toastu můžete přisypat čerstvé nasekané bylinky.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...