Cibule plněná králičím ragú

Seznam surovin

Na omáčku:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Cibule oloupeme, potřeme trochou oleje a každou zvlášť zabalíme do alobalu. Vložíme je do trouby vyhřáté na 170 °C a pečeme asi 20 minut.

Papriku nakrájíme na kostičky a krátce je orestujeme na troše oleje. Zelené fazolky povaříme asi 5 minut ve vroucí osolené vodě, scedíme je a nakrájíme na kousky. V kastrolu rozehřejeme máslo, za stálého míchání přisypeme mouku a umícháme světlou jíšku. Zalijeme ji studenou smetanou a za občasného míchání povaříme do zhoustnutí. Do takto připraveného bešamelu přimícháme nadrobno nakrájené králičí maso, hrášek, papriku a fazolky a ochutíme ho solí, pepřem a nasekaným rozmarýnem.

Bílé uvařené fazole rozmixujeme s králičím vývarem, omáčku osolíme a ochutíme trochou muškátového květu. Upečené cibule rozbalíme z alobalu, opatrně z nich vydlabeme vnitřky a naplníme je připravenou směsí. Vložíme je pod rozpálený gril a zprudka zapečeme 5 minut. Rozdělíme je na talíře a přelijeme připravenou omáčkou.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...