Brambůrky s brynzou a slaninkou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Brambůrky dobře omyjeme a uvaříme ve vodě doměkka (nesmí se ale rozvařit). Scedíme je a necháme vychladnout.

Slaninu nakrájíme na proužky, z nichž nakrájíme 10 kousků, které opražíme na suché pánvi a necháme stranou na ozdobení. Zbytek nakrájíme kostičky a opražíme na suché pánvi dokřupava. V míse smícháme máslo s brynzou, přidáme opraženou slaninu, jemně nakrájený česnek a lístky oregana (část lístků si necháme na ozdobení) a dobře promícháme.

Z každé uvařené brambůrky odkrojíme čtvrtku a opatrně vydlabeme část dužniny, kterou nakrájíme nadrobno, přimícháme do náplně a dochutíme ji solí. Vydlabané brambůrky opatrně naplníme, ozdobíme je proužky slaniny a lístky oregana a podáváme je buď vlažné nebo studené.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...