Španělská omeleta s rajčaty a špenátem

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Brambory oloupejte a nakrájejte na tenké plátky, cibuli nadrobno. Ve velké pánvi rozpalte olej a brambory na něm 10 minut opékejte. Přidejte cibuli a restujte ještě 5 minut. Stáhněte z plotny a nechte zchladnout.

2. V troubě rozpalte gril na maximum. Ve větší míse vidličkou rozšlehejte vejce, osolte, opepřete a vmíchejte brambory s cibulí. Obsah mísy vlijte do máslem vymazané formy. Přidejte rajčata nakrájená na kolečka, opraný špenát a dejte do trouby. Grilujte asi 3 - 5 minut, aby se vejce zpevnila, rajčata prohřála a špenát zavadl. Posypte nasekanou petrželkou a ihned podávejte.

Poznámka k receptu

Tohle je ideální jídlo pro líné víkendy. Udělejte si ji, když si přispíte a najednou je už trochu pozdě na snídani, přitom brzy na oběd.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...