Bramborová Galetka

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1.Připravené brambory oloupejte a na struhadle nastrouhejte na velmi tenké plátky. Cibuli oloupejte a nakrájejte na kolečka. V pánvi rozpusťte máslo. Vložte do něj snítky tymiánu a kolečka cibule.

2. Opékejte přibližně 4 minuty a poté sundejte z ohně. Do pánve naskládejte kolečka brambor, pokapejte olejem, osolte, opepřete a posypejte sýrem. Pánev vložte do trouby a při 200 °c pečte asi 45 minut dozlatova. Pak nechte krátce odpočinout, překlopte na velký talíř cibulí navrch a nakrájejte na díly. Podávejte se salátem.

Poznámka k receptu

Skvělá večeře z jedné pánve, která vás z domova přenese přímo na starý francouzský statek.

Venez à la table, chers amis! (Pojďte ke stolu, milí přátelé!)

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...