Africké brambory

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Brambory i dobře omyté, případně oloupané batáty nakrájíme na plátky, krátce je povaříme v osolené vodě a necháme odkapat.

Drobně nakrájené maso opečeme v pánvi na oleji. Přisypeme mletou papriku se skořicí, promícháme, zalijeme vývarem a provaříme. Přimícháme protlak a rozinky, směs nalijeme do velké mísy, přidáme brambory a očištěné, na kousky nakrájené papriky, osolíme, promícháme a vše rozložíme na hlubší plech. Vložíme ho do trouby vyhřáté na 150 °C a pečeme asi 20 minut.

Horké brambory rozdělíme na talíře, doplníme je tenkými plátky červené cibule a lístky máty a podáváme.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...