Krkovice na grilu podle Koko

Seznam surovin

Maso:

Na salát:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. V misce smíchejte olivový olej, víno, drcený římský kmín a nasekaný rozmarýn. Lehce prošlehejte, aby se víno spojilo s olejem. Do této marinády vložte maso a nechte odležet pár hodin, ideálně přes noc.

2. Fazolky nasekejte na větší kusy, slaninu nakrájejte nadrobno. Rozpalte pánev se lžící olivového oleje a nechte vyškvařit slaninu. Přidejte fazolky a chvilku opékejte, dokud nezměknou. Pokud chcete všechna jídla připravit venku u grilu, můžete fazolky vcelku poskládat vedle sebe, „cikcak“ jimi provléknout celý plátek slaniny a napíchnout je na dvě grilovací jehly (každou z jedné strany). Vznikne jakási fazolková „podložka“, kterou snadno ugrilujete. A nehrozí, že něco propadne do uhlí.

3. Maso vyjměte z marinády, dejte na rozpálený gril a opečte z obou stran dozlatova. Mezitím nakrájejte zeleninu na salát, zakápněte ji balsamikem a promíchejte. Sundejte maso z grilu a posypejte maldonskou solí. Podávejte se salátem a fazolkami.

Hodnocení: 4,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 4

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...