Telecí hřbet se sýrovou krustou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Maso vložte do pekáčku vytřeného olejem a potřete ho také olejem. Mrkev a cibuli oloupejte, povařte ve vývaru, přidejte k pečeni a pekáč vložte do trouby vyhřáté na 220°C. Po chvíli teplotu snižte na 180 °C.

Máslo smíchejte se strouhankou, kečupem a sýrem. Maso často polévejte šťávou a podle potřeby podlévejte vývarem. Asi 15 minut před dopečením ho osolte, opepřete a potřete sýrovou směsí.
Nakonec pečeni oddělte od kosti a nakrájejte na plátky. Šťávu přeceďte, ochuťte a nalijte na maso.

Podávejte s bramborovou kaší a naloženými okurkami nebo jinou zeleninou.

Hodnocení: 3,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 3

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...