Uherský guláš s klobásou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Maso očistíme, odblaníme a nakrájíme asi na 2 cm kostky.

2. Oloupanou cibuli nakrájíme na jemno a osmažíme na sádle dozlatova, přidáme kmín, bobkový list, mletou papriku, vše důkladně promícháme a přidáme na kostky nakrájené maso. Po důkladném orestování přilijeme vývar tak, aby bylo vše ponořeno pod hladinou.

3. Maso za občasného míchání dusíme přikryté pokličkou, dokud nezměkne.

4. V rozpálené pánvi nasucho opečeme na kostičky nakrájenou červenou papriku, kterou vmícháme do guláše společně s na kostičky nakrájenou klobásou. Klobása by se v omáčce měla povařit jen krátce a to jen na mírném plameni. Dochucujeme solí, pepřem a utřeným česnekem. Při servírování zdobíme čerstvou majoránkou.

Poznámka k receptu

5 - 8 porcí

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 5

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...