více >>
  • Deník
  • Šíp
  • Kafe
  • iReceptář
  • Cars
  • Dům a zahrada
  • TipCars
  • Annonce
  • Realcity
  • Dotyk
  • National Geographic
  • Automix
  • Vlasta
  • Story
  • Kondice
  • Květy
  • Překvapení
  • iGurmet
  • eStránky
  • Kreativ

  • Recepty
  • Video recepty
  • Rady a návody
  • Suroviny
  • Časopis

Suroviny Želatinový ztužovač

 
  • Všechny recepty
  • Recepty s fotkou

Počet receptů: 3

Šarlota s jahodami

Šarlota s jahodami

Suroviny

  • piškoty cukrářské 1 balíček
  • tyčinka Jahody v čokoládě 10 kusů (Orion)
  • tvaroh měkký 500 gramů (polotučný)
  • smetana zakysaná 200 gramů
  • želatinový ztužovač 1 balíček
  • cukr krupice 6 lžic
  • dortové želé čiré 1 balíček
  • jahody 250 gramů (čerstvé)

Kategorie

  • Mražené a nepečené
  • pro vegetariány
  • pro děti

Hodnotilo: 0

Bramborový koláč se šlehačkou a ovocem

Bramborový koláč se šlehačkou a ovocem

Suroviny

  • mouka pšeničná polohrubá 250 gramů
  • brambory 200 gramů (vařené ve slupce)
  • cukr 50 gramů
  • Hera 50 gramů
  • vejce 1 kus
  • kypřící prášek do pečiva 1/2 balíčku
  • sůl 1 špetka
  • tuk (na vymazání)
  • mouka pšeničná hrubá (na vysypání)

Na dokončení:

  • smetana na šlehání 1 kelímek
  • jahody 200 gramů
  • hroznové víno 150 gramů
  • zavařenina jahodová 50 gramů
  • želatinový ztužovač 1 balíček (za studena)
  • čokoláda 2 lžíce (nastrouhaná)
  • cukr moučkový 1 lžíce

Kategorie

  • Koláče a koláčky
  • pro vegetariány
  • pro děti

Hodnotilo: 0

Jahodová Panna Cotta

Jahodová Panna Cotta

Suroviny

  • smetana na šlehání 250 mililitrů
  • mléko 50 mililitrů
  • cukr krupice 50 gramů
  • želatinový ztužovač 1 balíček (Prášková želatina )
  • jahody 250 gramů (stačí v konzervě )

Kategorie

  • Mražené a nepečené
  • pro vegetariány
  • pro děti
  • pro celiaky

Hodnotilo: 1

Video recepty

VIDEO: Prolistujete si novým speciálem…

VIDEO: Prolistujete si novým speciálem…

Gurmet
Vánoční cukroví Recepty na vánoční cukroví, které si všichni zamilují | Dorty a dortíčky Recepty na dorty a dortíčky, které si všichni zamilují | Vepřová panenka Chutná jídla z vepřové panenky | Sladké hlavní chody Sladký hlavní chod, kdo by odolal? | Hovězí svíčková Chutná jídla z hovězí svíčkové | Vepřová kotleta Chutná jídla z vepřové kotlety | Vepřová kýta Chutná jídla z vepřové kýty | Řezy Recepty na sladké řezy, které si všichni zamilují | Králík Chutná jídla z králíka | Vepřová plec Chutná jídla z vepřové plece | Vepřový bok Chutná jídla z vepřového boku | Vepřová krkovice Chutná jídla z vepřové krkovice | Hovězí zadní Chutná jídla ze zadního hovězího | Hovězí roštěná Chutná jídla z hovězí roštěné | Vdolky a koblihy Recepty na vdolky a koblihy, které si všichni zamilují | Jehněčí kýta Chutná jídla z jehněčí kýty | Telecí kýta Chutná jídla z telecí kýty | Bramborové těsto Skvělé recepty na všechna bramborová těsta pro pečení | Hovězí kližka Chutná jídla z hovězí kližky | Vepřová hlava Chutná jídla z vepřové hlavy | Vepřové karé Chutná jídla z vepřového karé | Srnčí hřbety Recepty na sladké srnčí hřbety, kdo by odolal? | Hovězí krk Chutná jídla z hovězího krku | Telecí plec Chutná jídla z telecí plece | Tvarohové těsto Skvělé recepty na všechna tvarohová těsta pro pečení | Knedlíčky do polévek Polévka je grund - jak na knedlíčky | Vrchní šál Chutná jídla z hovězího vrchního šálu | Telecí krk Chutná jídla z telecího krku | Smetana na šlehání | Vepřové maso | Žloutek | Tymián | Koriandr | Sójová omáčka | Droždí | Sýr Parmazán | Mandle | Tvaroh měkký | Rajčatový protlak | Rukola | Želatina | Smetana na vaření | Špenát | Krevety | Ocet Balsamico | Mák | Petržel kořenová | Fenykl | Kopr | Telecí maso | Kokos | Ananas | Avokádo | Brusinky
  • Recepty
  • Videa
  • Rady a návody
  • Suroviny
  • Časopis
  • Přidat recept
  • O společnosti
  • Produkty
  • Kariéra
  • Kontakt
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné smluvní podmínky
  • Práva subjektů údajů
  • Zpracování dat
Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2025. Autorská práva vykonává vydavatel. Jakékoli užití části nebo celku, zejména rozmnožování a šíření jakýmkoli způsobem (mechanickým nebo elektronickým) i v jiném než českém jazyce bez písemného svolení vydavatele je zakázáno. Toto ustanovení platí také pro RSS kanály a jejich obsah. ISSN: 1805-9465.