Lasagne se žampiony

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Lasagne vložíme do vroucí osolené vody a uvaříme je “al dente” (tvrdší na skus). Zchladíme je ve studené vodě a necháme odkapat.

V misce smícháme zakysanou smetanu s vejci, solí, pepřem a nastrouhanou mozzarellou. Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky, listy rukoly vypereme ve vodě a necháme odkapat.

Zapékací formu lehce vymažeme máslem a vyložíme ji plátem lasagní. Poklademe ho třetinou žampionů a vrstvou rukoly, zalijeme třetinou smetany, pokapeme máslem a jemně posypeme parmazánem. To vše zopakujeme ještě dvakrát. Přidáme poslední vrstvu těsta, kterou už jen potřeme máslem, vše vložíme do trouby vyhřáté na 160 °C a pečeme dozlatova asi 35 minut.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...