Pečené fazole

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Jedná se o polotovar v konzervě, který slouží k rychlé přípravě pokrmů z mexické kuchyně. Ať potřebujete náplň do tortill nebo tacos či připravujete fazole s rýží, pečené fazole v konzervě stačí jen přendat na rozehřátý olej nebo slaninu a prohřát.

Můžete samozřejmě přidat trochu kečupu a rajského protlaku, česnek, chilli nebo jiné koření podle vlastní chuti. Fazole je možné také zapéct s různými přísadami - asi čtvrtinu množství z konzervy dejte stranou, ostatní fazole rozmačkejte na kaši a smíchejte s celými.

Hmotu pak můžete natřít na opečené brambory, povrch posypat sýrem a zapéct.

Poznámka k receptu

Na jakýkoli pokrm s pečenými fazolemi zkuste přidat lžíci zakysané smetany.

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 1

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...