Bramborová pánev s tuňákem a olivami

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Oloupané brambory nakrájíme na kostky a opečeme je dozlatova na rozpáleném oleji ve velké pánvi s nepřilnavým povrchem. Ochutíme je mletou paprikou, kmínem a pepřem, osolíme, zakryjeme poklicí a na mírném ohni dusíme asi 15 minut za občasného promíchání, aby se brambory nepřipálily.

Odkapaného tuňáka rozdělíme na kousky, přidáme ho spolu s olivami a feferonkami k bramborám a prohřejeme.

Na závěr přidáme do pánve na kostičky nakrájenou mozzarellu a také ji necháme prohřát. Směs rozdělíme na talíře a každou porci posypeme pažitkou a ozdobíme snítkou kopru nebo jiné bylinky.

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 5

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...