Sváteční nugát

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

V míse utřeme změklý tuk s vejcem na hladký krém. Přidáme, moučkový cukr, polovinu rozemletých piškotů, rum a kakao a dobře promícháme.

Kandované ovoce nasekáme nadrobno a promícháme ho s druhou polovinou rozemletých piškotů. Pak obě připravené hmoty promícháme, přidáme nadrobno nasekané rozinky a znovu dobře promícháme.
Ze vzniklého těsta utvoříme váleček, zabalíme ho do pergamenového papíru, potravinářské fólie nebo celofánu a necháme zaschnout v chladu.

Před podáváním ztuhlý váleček rozbalíme a nakrájíme ho ostrým nožem na úhledná stejná kolečka.

Hodnocení: 3,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 3

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...