Tvarohová bomba s ovocem

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Plátky želatiny vložte do studené vody, nechte 4 minuty bobtnat.Zahřejte kokosové mléko, odstavte ho a ihned vmíchejte vyždímané plátky želatiny. Z bílků ušlehejte sníh.

Tvaroh utřete s cukrem, vmíchejte do něj citronovou kůru, kokosové mléko s rozpuštěnou želatinou, 200 g borůvek (zbytek nechte na ozdobu) a nakonec sníh z bílků. Směs nalijte do mísy vyložené přilnavou fólií, vložte do lednice a nechte několik hodin tuhnout a dobře vychladit.

Ztuhlou bombu vyklopte na mísu, potřete zakysanou smetanou smíchanou se strouhaným kokosem a ozdobte zbylým ovocem.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...