Mandlový srnčí hřbet

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Smíchejte mleté mandle se strouhankou, jemně nasekanou čokoládou, skořicí a mletým kořením.

Žloutky s moučkovým cukrem utřete do husté pěny.

Z bílků, špetky soli a lžíce citronové šťávy ušlehejte sníh a zašlehejte do něho pískový cukr. Sníh opatrně vmíchejte do žloutkové pěny a pak po lžících vmíchejte suchou směs.

Máslem vytřenou a prosetou strouhankou nebo mandlemi vysypanou dlouhou formu na srnčí hřbet naplňte těstem, vložte do předehřáté trouby a zvolna pečte asi 40 minut.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...