Přes noc namočené vločky se švestkami a mákem

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Oba druhy vloček vsypte do misky, promíchejte a zalijte mandlovým mlékem. Nechte je při pokojové teplotě nasáknout všechnu tekutinu, trvá to několik hodin, ideálně přes noc.

2. Druhý den nasekejte nahrubo mandle, vypeckujte a nakrájejte švestky a spolu s mákem je vmíchejte do kaše. Podle chuti ji doslaďte medem, rozdělte do misek a podávejte.

Poznámka k receptu

  • Je to ten nejjednodušší trik: večer nasypete do misky vločky, zalijete je mlékem a ráno máte skvělou snídani.
  • Nutné počítat s namočením vloček přes noc.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...