Pomerančové hrudky s citronovou čepičkou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Kandovanou kůru nakrájejte nadrobno. Šťávu z pomeranče dolijte studenou vodou do 500 ml, nasypte do ní želatinu a vložte hřebíčky.

Nechte 10 minut nabobtnat a za stálého míchání zahřejte (nevařte), dokud se želatina nerozpustí. Nechte ji chvilku vychladnout, vyndejte hřebíčky a přimíchejte nakrájenou kůru, cukr podle chuti a zahustěte piškotovými drobečky. Hmotu nechte trochu zatuhnout a pak vykrajujte lžičkou hrudky, které vložte do ozdobných košíčků.

Moučkový cukr a citronovou šťávu utřete na hladkou polevu. Na ztuhlé hrudky nalijte čepičku bílé polevy a ozdobte stříbrným sypáním. Nechte dobře zaschnout.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...