Dvoubarevné rohlíčky

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Mandle spařte, oloupejte a najemno umelte. Bílek utřete se 150 g cukru a citronovou šťávou na hladkou polevu. Misku zakryjte fólií, aby poleva neoschla.

Umleté mandle smíchejte s 300 g cukru a rybízovou marmeládou. Vypracujte tuhou hladkou hmotu a na pocukrovaném vále z ní vyválejte 1 cm silný plát. Ten potřete připravenou polevou a nechte ji trochu zaschnout. Nožem nakrájejte plát na proužky, z těch pak vytvarujte měsíčky (můžete také požít
vykrajovátko).

Cukroví nechte úplně zaschnout a uložte na vhodné místo.

Poznámka k receptu

Polevu můžete posypat barevným nebo stříbrným cukrovým sypáním.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...