Crema di castagne con uvetta e pinoli - Kaštanový krém s rozinkami a piniemi

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Kaštany přesypte do hrnce, zalijte je vodou, aby sahala zhruba 2 centimetry nad plody, přidejte bobkové listy a vařte 45 minut. Na stejnou dobu ponořte rozinky do rumu.

2. Kaštany sceďte a ještě teplé je důkladně rozmačkejte vidličkou. Snažte se, aby ve směsi nebyly žádné hrudky. Pak kaštanovou kaši vraťte do hrnce, přisypte moučkový cukr a na slabém plameni zahřívejte, dokud se nerozpustí. Přidejte rum z rozinek a rozmixujte tyčovým mixérem do hladkého krému.

3. Nakonec vmíchejte rozinky. Podávejte ozdobené piniemi a jedlými květy.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...