Kakaový dezert s chia marmeládou
Seznam surovin
- ovesné vločky 40 gramů (s vlákninou)
 - mléko 250 mililitrů
 - kakao 2 lžíce (raw)
 - sirup (avávový)
 - maliny 100 gramů (mražené)
 - chia semínka 1 lžíce
 - vanilkový lusk 1/2 kusu
 
Postup přípravy
Maliny dejte do hrnce a podlijte trochou vody. Přidejte semínka z vanilky a zahřívejte. Jakmile maliny pustí šťávu, přidejte chia semínka a nechejte směs chvíli probublat. Na závěr ji ochuťte agávovým sirupem a odstavte z plotny, aby začala chladnout a zároveň i houstnout.
Kakao rozmíchejte v mléce a nalijte do hrnce. Přidejte ovesné vločky a na mírném plameni zahřívejte. Vlijte agávový sirup a míchejte, dokud kaše nezhoustne na požadovanou konzistenci. Obě připravené směsi pak na sebe navrstvěte do skleničky, ozdobte trochou vloček a dejte vychladit.
							
						
					




Načítám komentáře...