Piškot s krémem a ovocem

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Vejce našlehejte do husté pěny s cukrem, vmíchejte vanilkový extrakt a opatrně mouku a vlažné máslo.
Těstem naplňte chlebíčkovou formu nebo mufinkové bábovičky vytřené máslem a vysypané prosetou strouhankou.

Vložte do předehřáté trouby, zvolna pečte 30 - 40 minut, vyklopte na mřížku a nechte vychladnout. Do hrnku nalijte asi 200 ml mléka, přidejte vanilkový pudink, žloutek a dobře rozmíchejte. Ostatní mléko uveďte do varu, zašlehejte do něj pudinkovou směs a krátce povařte. Do horkého vmíchejte sníh z bílku a rum.

Piškot rozdělte do misek, zalijte krémem a posypte ovocem.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...