LISTOVÝ SALÁT S PROSCIUTTEM A CAMEMBERTEM

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Salátové listy i rukolu operte a důkladně osušte, větší listy natrhejte. Prosciutto natrhejte, camembert nakrájejte na plátky. Dejte vše do mísy a zlehka promíchejte. Olivový olej, balsamico, med a mák dejte do zavařovací sklenice a minutu jí energicky třeste, aby vznikla hladká emulze. Vmíchejte ji do salátu a ihned podávejte.

Poznámka k receptu

I když je kvalitní camembert skvělý i samotný, čerstvý salát, slané prosciutto, a hlavně nasládlá zálivka s mákem mu dělají dobrou společnost. Salát je dost vydatný, v rámci menu tedy zmenšete porce.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...