Jarní zeleninová polévka 1

Seznam surovin

Na polévku:

Na těstíčko:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

V hrnci nechte zpěnit máslo. Přisypte karotky, řapíkatý celer, jarní cibulky a fazolky – všechno nakrájené na menší kousky – a lehce orestujte.

Přilijte vývar, osolte a vařte 15 minut.

Mezitím si připravte řidší těstíčko. Vejce prošlehejte se 4 lžícemi vody, s polohrubou moukou a jemně nasekaným libečkem. Osolte a přes hrubé struhadlo nebo pomocí vidličky těstíčko zvolna lijte do polévky a ještě 3 minuty povařte.

Polévku ozdobte lístky řapíkatého celeru.

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 5

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...