Krupičková polévka s knedlíčky

Seznam surovin

Na knedlíčky:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Zeleninu očistěte a nakrájejte na tenké nudličky. Lehce ji osmahněte na rozehřáté směsi másla a oleje, posypte krupičkou a ještě krátce opékejte.

Zalijte cca 750 ml studené vody, přidejte bujon, sůl, pepř a zvolna vařte za občasného promíchání asi 10 minut. Mezitím utřete změklé máslo s naškrábanými játry, vmíchejte vejce, lžíci petrželky, koření a zahustěte strouhankou.

Z hmoty utvořte knedlíčky, vhoďte je do polévky a několik minut povařte. Nakonec vmíchejte zbylou petrželku.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...