Vepřové panenky s hořčičnou omáčkou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Maso osolte, opepřete a opečte na pánvi potřené olejem ze všech stran mírně dozlatova.

Hořčičná semínka lehce podrťte ve hmoždíři. Opečené maso přendejte do pekáčku vyloženého pečicím papírem, posypte ho vločkami papriky, částí semínek a rozmarýnem. Vložte do trouby předehřáté na 180 - 190 °C a zvolna pečte asi 20 - 30 minut (papír můžete i zabalit).

V hrnku svařte vodu s kostkou bujonu nebo vývar, přidejte sirup, citronovou šťávu, worcester, zbylá hořčičná semínka, chilli omáčku a povařte asi 5 minut.

V malém množství vody rozmíchejte solamyl, vlijte do hrnku a krátce povařte. Podle chuti osolte a opepřete. Vmíchejte také vypečenou šťávu. Maso rozkrájejte na porce, rozdělte na talíře a přelijte omáčkou.<

Poznámka k receptu

Podávejte s dušenou rýží nebo bramborami.

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 5

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...