Vepřová panenka na citronech

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Panenky osolte, opepřete, posypte bylinkami, položte na alobal, zalijte polovinou oleje, šťávou z půlky citronu, alobal pevně zabalte kolem masa, vložte do lednice a nechte rozležet.

Maso vyndejte, opečte ze všech stran na olejem potřené pánvi a přendejte do pekáčku. Celou panenku pokryjte citronem nakrájeným na tenká kolečka, posypte cukrem, solí a pepřem, podlijte zbylým olejem, vložte do předehřáté trouby a pečte při 180 °C asi 20 - 30 minut.

Podávejte s různě upravenými bramborami či salátem nebo studenou s pečivem.

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 5

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...