Vepřové závitky s hruškou na medu

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Maso nakrájíme na 4 plátky po 200 g a každý ještě rozkrojíme tak, aby vznikly co největší tenké plátky. Hodně je naklepeme, z obou stran osolíme a opepříme. Hrušku omyjeme, zbavíme jádřince a nakrájíme ji podélně na osminky. Každý plátek potřeme z jedné strany hořčicí a do středu dáme dvě osminky hrušky, jednu očištěnou cibulku, snítku oregana a 2 plátky sýra. Maso i s náplní stočíme do závitků, ovážeme je kuchyňskou nití a spojíme ještě párátky. Závitky potřeme ze všech stran medem smíchaným se sójovou omáčkou a poklademe je do zapékací misky. Vložíme do trouby vyhřáté na 200 °C a pečeme asi 30 minut. Během pečení maso podléváme červeným vínem.

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 5

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...