Medová vepřová žebírka

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Žebírka naporcujte a položte do pekáče nebo do větší mísy.

Z piva, citronové šťávy, medu, chilli, šalvěje, soli a pepře umíchejte marinádu a zalijte s ní maso.
Mísu nebo pekáč zakryjte a nechte žebírka marinovat 24 hodin. Během této doby maso dvakrát obraťte.

Marinované maso položte na rozehřátý gril. Můžete ho také vložit s pekáčem do horké trouby (200°C) a ugrilovat nebo upéct doměkka.

Během grilování či pečení maso potírejte marinádou.

Podávejte s pečivem, pečenými bramborami a čerstvou zeleninou.

Poznámka k receptu

K pokrmu můžete podávat hořčici nebo vhodný dresink.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...